Sinds maart 2019 is Futuris Zorg en Werk uit Eindhoven de beheerder van Het Klooster Waalre. Daarmee is Futuris verantwoordelijk voor het faciliteren van de verenigingen in Het Klooster Waalre. Dat doen we met plezier want de verenigingen zijn de ziel van Het Klooster en maken het tot een gezellige ontmoetingsplek.

Daarnaast geeft Futuris de verbouwing van Het Klooster vorm zodat er nieuwe woon- en zorgvormen ontstaan voor jongeren en ouderen. Genoeg redenen om ons aan u voor te stellen. Wie Futuris is, wat Futuris doet en wat de plannen van Futuris met Het Klooster Waalre zijn, kunt u vinden op onze website www.hetkloosterwaalre.nl. Maar natuurlijk willen we ook graag persoonlijk met u en andere belangstellenden kennismaken. Dat doen we graag, als de verbouwplannen in een verder gevorderd stadium zijn zodat u ook echt ziet wat er gaat gebeuren.

Tot die tijd informeren wij u graag via de nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor hier onder aanmelden. En natuurlijk kunt u altijd even binnenlopen in Het Klooster; wij zijn geopend van maandag 9 uur tot donderdag 23 uur. De koffie staat klaar.

* indicates required