wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken?

Direct solliciteren

Zou het niet fantastisch zijn als je je kennis, ervaring en kunde in kunt zetten om de zorg niet alleen mooier, maar ook beter te maken? Als je de vrijheid hebt om te onderzoeken wat jouw cliënten nodig hebben, waar ze gelukkig van worden. Om te kijken naar wat er wel mogelijk is? Als gezondheid het uitgangspunt is voor mensen die hulpbehoevend zijn? Zit je nu met een grote glimlach op je gezicht instemmend te knikken? Lees dan vooral verder!

Samen creëren we met de mensen die in Het Klooster wonen een bruisende gemeenschap. En we kijken daarbij graag buiten de Kloostermuren om met de inwoners van Waalre, met verenigingen en met ondernemers in Het Klooster samen te komen.

Hier, op deze prachtige historische plek met 21 zorgappartementen, kun jij je passie kwijt! Want hier geven wij aan de bewoners niet alleen warme en veilige zorg… We staan erop dat het om ‘eigen en samen leven’ draait. Want alleen samen is het leven mooi. Dit vraagt om ondernemende zorgverleners, die ook echt anders durven te denken en te doen. Die echt de tijd nemen voor een gesprek over levensgeluk en gezondheid en wat daarvoor nodig is. Die vervolgens ook creatief meedenken om zaken mogelijk te maken. Die hun eigen drijfveren afstemmen op de drijfveren van de bewoners. Er is zoveel mogelijk!

Vacature administrateur & businessanalist (8 uur)

Voor onze groeiende organisatie zoeken we een energiek mens die graag het naadje van de kous wil weten en onze financiële administratie bijwerkt en de Raad van bestuur adviseert. Bekijk de profielschets hieronder.

Profielschets administrateur & businessanalist

Vacature verzorgende (IG) of verpleegkundige 

Persoonlijke en dagelijkse verzorging en verpleging is een belangrijk onderdeel om jezelf fijn te voelen. Daar zorgen we als team met elkaar voor! Op dit moment is er in het team ruimte voor 16-24 uur met alle voorkomende diensten. 

Vacature woonondersteuner thuis

Ook buiten Het Klooster bieden we hulp en ondersteuning, omdat mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Als woonondersteuner thuis geef je mensen houvast en help je bij de huishoudelijke taken. Maar ook het bieden van gezelschap en betekenis geven aan de dag zijn belangrijk in je werk.

Ben je tenminste 3 uurtjes per week beschikbaar om onze mensen een fijne dag te bezorgen? Neem dan contact op via info@hetkloosterwaalre.nl 

Direct solliciteren

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

samen komen we erachter of we bij elkaar passen!

Wellicht heb je nog vragen? Download dan deze flyer even? Of neem meteen contact met ons op, want vragen zijn er om samen te beantwoorden!

“Goede zorg verlenen we samen! Als een team. Neem je ambities en ervaring vooral mee. We zijn er echt van overtuigd als je je vak uit wilt voeren op de allerbeste manier, dat je intrinsiek gedreven bent om anders te durven denken en doen!”

A title

Image Box text

A title

Image Box text

direct solliciteren

Wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken? Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige (16 uur), verzorgende (IG) en helpende Plus. Ook diensten in de nacht maken onderdeel uit van je contract. Samen vinden we een goede plek in het team voor jou. Interesse solliciteer direct!