wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken?

Zou het niet fantastisch zijn als je je kennis, ervaring en kunde in kunt zetten om de zorg niet alleen mooier, maar ook beter te maken? Als je de vrijheid hebt om te onderzoeken wat jouw cliënten nodig hebben, waar ze gelukkig van worden. Om te kijken naar wat er wel mogelijk is? Als gezondheid het uitgangspunt is voor mensen die hulpbehoevend zijn? Zit je nu met een grote glimlach op je gezicht instemmend te knikken? Lees dan vooral verder!
Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen: samen creëren we met de mensen die in Het Klooster wonen een bruisende gemeenschap. En we kijken daarbij graag buiten de Kloostermuren om met de inwoners van Waalre, met verenigingen en met ondernemers in Het Klooster samen te komen.

Hier, op deze prachtige historische plek met 21 zorgappartementen, kun jij je passie kwijt! Want hier geven wij aan de bewoners niet alleen warme en veilige zorg… We staan erop dat het om ‘eigen en samen leven’ draait. Want alleen samen is het leven mooi. Dit vraagt om ondernemende zorgverleners, die ook echt anders durven te denken en te doen. Die echt de tijd nemen voor een gesprek over levensgeluk en gezondheid en wat daarvoor nodig is. Die vervolgens ook creatief meedenken om zaken mogelijk te maken. Die hun eigen drijfveren afstemmen op de drijfveren van de bewoners. Er is zoveel mogelijk!

“Goede zorg verlenen we samen! En daarbij maakt het niet uit of je in loondienst of als zzp’er werkt. Je kiest de vorm die het beste bij jouw eigen intenties, persoonlijke ambities en omstandigheden past. We zijn er echt van overtuigd dat je je vak uit wilt voeren op de allerbeste manier, dat je intrinsiek gedreven bent om anders te durven denken en doen!”

direct solliciteren

Wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken? Wij zijn op zoek naar helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen. Om samen met de mensen die hier wonen deze historische plek weer een bruisende gemeenschap te maken. Interesse solliciteer direct!

A title

Image Box text