wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken?

Direct solliciteren

Zou het niet fantastisch zijn als je je kennis, ervaring en kunde in kunt zetten om de zorg niet alleen mooier, maar ook beter te maken? Als je de vrijheid hebt om te onderzoeken wat jouw cliënten nodig hebben, waar ze gelukkig van worden. Om te kijken naar wat er wel mogelijk is? Als gezondheid het uitgangspunt is voor mensen die hulpbehoevend zijn? Zit je nu met een grote glimlach op je gezicht instemmend te knikken? Lees dan vooral verder!

Welzijnsmedewerkers, facilitaire talenten, helpenden en verzorgenden (IG) gezocht!

Samen creëren we met de mensen die in Het Klooster wonen een bruisende gemeenschap. En we kijken daarbij graag buiten de Kloostermuren om met de inwoners van Waalre, met verenigingen en met ondernemers in Het Klooster samen te komen.

Hier, op deze prachtige historische plek met 21 zorgappartementen, kun jij je passie kwijt! Want hier geven wij aan de bewoners niet alleen warme en veilige zorg… We staan erop dat het om ‘eigen en samen leven’ draait. Want alleen samen is het leven mooi. Dit vraagt om ondernemende zorgverleners, die ook echt anders durven te denken en te doen. Die echt de tijd nemen voor een gesprek over levensgeluk en gezondheid en wat daarvoor nodig is. Die vervolgens ook creatief meedenken om zaken mogelijk te maken. Die hun eigen drijfveren afstemmen op de drijfveren van de bewoners. Er is zoveel mogelijk!

Direct solliciteren

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

samen komen we erachter of we bij elkaar passen!

Wellicht heb je nog vragen? Download dan deze flyer even? Of neem meteen contact met ons op, want vragen zijn er om samen te beantwoorden!

“Goede zorg verlenen we samen! En daarbij maakt het niet uit of je in loondienst of als zzp’er werkt. Je kiest de vorm die het beste bij jouw eigen intenties, persoonlijke ambities en omstandigheden past. We zijn er echt van overtuigd dat je je vak uit wilt voeren op de allerbeste manier, dat je intrinsiek gedreven bent om anders te durven denken en doen!”

A title

Image Box text

A title

Image Box text

direct solliciteren

Wat zijn jouw drijfveren om in de zorg te werken? Wij zijn op zoek naar welzijnsmedewerkers (sfeermakers), facilitair medewerkers, helpenden en verzorgenden (IG). Om samen met de mensen die hier wonen deze historische plek weer een bruisende gemeenschap te maken. Interesse solliciteer direct!