Het zorgteam

Bij Het Klooster werken we met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers om samen zoveel mogelijk mooie en gelukkige dagen te maken. Het selecteren en binden van de medewerkers doen wij op onze “eigenzinnige” manier.

Drijfveren

Net zoals we aan onze bewoners vragen wat hun drijfveren zijn om een gelukkig leven te leiden, stellen we deze vraag ook aan onze medewerkers. De uitkomsten zijn soms heel verschillend. Toch horen we ook een aantal dezelfde antwoorden, namelijk: “Ik vind het belangrijk om met leuke collega’s te werken. Een mooie en inspirerende werkomgeving word ik heel blij van. Of, Ik wil graag van betekenis zijn voor oudere mensen om samen met hen mooie momenten te maken.” 

Als wij deze drijfveren horen, dan weten wij vaak al dat het een match is!

Ons team

Het zorgteam bestaat ongeveer uit 25 personen. Dit zijn woonondersteuners, huishoudelijk medewerkers, sfeermakers (activiteitenbegeleiders), helpende (+), verzorgende IG, verpleegkundige en wijkverpleegkundige.

Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en taken maar werkt altijd samen, omdat er alleen op die manier goede en passende zorg geboden kan worden.